Opiskelijakunnat huomio!!

Tiesitkö, että sinun koulussasi useat lukiolaiset miettivät kannettavan tietokoneen ostamista? Ylioppilaskokeet ovat muuttumassa sähköisiksi, tietokoneella tehtäviksi, jota varten lukiolaiset tarvitsevat kannettavan tietokoneen. Kannettavaa tarvitaan myös jokapäiväisessä opiskelussa.

Opiskelijakunta voi auttaa lukiolaisia hankkimaan juuri opiskeluun suunnitellun kannettavan tietokoneen. Samalla saatte jokaisesta myydystä Lukiolaiskannettavasta korvauksen ja tilaajat alennuksen. Miltä kuulostaa?

Miten homma etenee?

• Ota yhteyttä, niin kerromme Lukiolaiskannettavista enemmän ( 014 45916244, info@opinsys.fi)
  • Tarvittaessa voimme tulla esittelemään teille Lukiolaiskannettavia
  • Sovitaan käyttöönne alennuskoodi ja saatte materiaalit
  • Jaa Lukiolaiskannettava-infoa mahdollisille uusille tilaajille
  • Tilaaja saa 10e alennuksen Lukiolaiskannettavista ja opiskelijakunta saa 5 e korvauksen jokaisesta käytetystä alennuskoodista
  • Koneet toimitetaan tilaajille lähimpään postin ilman toimituskuluja

Lataa tästä Lukiolaisille suunniteltu Lukiolaiskannettava-info. Lisää alennuskoodin kohtaan teidän alennuskoodi.